mandag 1. november 2010

Tur til sjokoladefabrikken: Museum of Cocoa and Chokolate!

Vi sto opp klokken halv ti, vi tok en riktig sløv morgen. Vi tok morgenstell og gikk ned til spisesalen for å spise frokost. Vi spiste hvert vårt rundstykke, et glass juice og en bolle hver! Vi gikk opp på rommene våre og gjorde oss klare til å dra på sjokoladefabrikken som heter Museum of Cocoa and Chokolate vi. Et kvarter etter møttes vi utenfor rommene våre bestilte en taxi og gikk ut, ti minutter etter kom taxien. Det tok cirka en halv time å kjøre taxi til Museum of Cocoa and Chocolate. Da vi var fremme så det veldig lite ut men inni var det ganske stort.


Det lukta sjokolade på lang vei. Da vi gikk inn var det en mann som skulle vise oss rundt, det var mange forskjellige sjokolader der inne som vi kunne smake på.

Men uheldigvis fikk Cassie vondt i magen av all sjokoladen. Vi fikk også lage vår egen sjokolade, og se på hvordan de lagde sjokoladen. Etter en stund ble Cassandra bedre i magen (heldigvis)!!

Når vi hadde gått rundt i på fabrikken i to timer var omvisningen ferdig. Vi gikk ut og tok en taxi hjem til hotellet.
Det hadde vært en fantastisk tur!

2 kommentarer:

  1. Hei jenter

    Godt å se at dere nå er trygt fremme i Brussel. Ser jo ut til at dere nyter dagene. Skulle gjerne vært en tur på den sjokoladefabrikken dere skriver om!! Kanskje man kan ønske seg litt sjokolade derfra til jul?!

    Kos dere videre! Klem mamma/Monica Marie

    SvarSlett