mandag 8. november 2010

Sjokoladespa ;)

Hei igjenn!

Det tok tre kvarter å kjøre til sjokoladespaen. Da vi kom inn luktet det nydelig sjokolade! Vi gikk til en dame som sto ve en slaks kasse og spurte om de hadde en ledig time får oss, heeeeeeeeeeldigvis var det det!!! Vi fikk beskjed om å gå inn i et rom som det sto to damer som skulle pleie oss! Heldigvis hadde vi med oss bikini fordi vi måtte skifte til bikini, også fikk vi et håndkle hver vi skulle ta rundt oss. De begynte med og ta sjokolade i annsiktene våre!
Mens vi fikk behandling fikk vi frukt med sjokolade på! (sjokoladefondy) Naaaaaaaaaaaaaammm!!!!
Etter hvert tiok de av sjokoladen og tok og smurte sjokoladepulver på nakkene våre. Etter det fikk vi badet litt for å få vekk sjokoladen. Da vi kom opp fra vannet igjenn tørket vi oss og gikk tilbake igjenn. Da vi kom tilbake la vi oss i noen sioler og fikk flytende, litt varm sjokolade utover armene og bena:
Det var en sonn sjoklade som stivnet tter en stund til å med!! Etter en stund tok de den av igjenn og til slutt fikk vi komme oppi et kjempevarmt boblebaseng! Det var veldig deilig. Da vi var ferdige med å bade var vi fersige med spaen! Vi gikk og tørket og kledde på oss og gikk ut av senteret! Der tok vi en taxi hjem. Resten av dagen var vi på hotellet og koste oss med god middag lese litt og slappe av !Til slutt var vi så slitne at vi måtte legge oss. Det hadde vært en begivenhetsrik dag!=)

4 kommentarer:

  1. OOOooooOOO såååå digg!! Dere koste dere nok masse på sjokoladespaet!!
    Kul og morsom blogg, med masse kult stoff=P
    Kos dere videre!!
    Klem L:)

    SvarSlett
  2. *Kult at dere fikk bilde av noen med sjokolade på ansiktet, armene og beina!
    *Fint at dere skrev at dere fikk fondy, og bilde av det.
    !Litt mange skrivefeil kanskje.
    Belgia

    Mikkel

    SvarSlett