torsdag 11. november 2010

Roma, here we come!!

God morgen! (eller natten er det vel egentlig!)
Vi måtte stå opp klokka 03.20, vi bestilte taxi med en gang til flyplassen. Så løp vi opp på rommet, hentet bagsjen og løp ned til taxien. Vi kjørte direkte til fly plassen. Vi sjkket inn bagasjen, det var litt kø. Da vi var ferdig med å sjekke spiste vi frokost. Heddie spiste Toast og Cassie spiste Sandwich. Vi gikk litt rundt i de forskjellige butikkene, det var veldig mange spenende butikker. Vi kjøpte oss litt godteri og en brus hver. Da klokka var 06.10 gikk vi for å stelle oss i kø til å kjekke inn på flyet.

Vi skal mellom lande i Amsterdam, så skal vi fly til Roma.



Vi trengte ikke å gå av på flyet i Amsterdam.
Vi  fikk et rundstykke med ost og skinke til lunsj på vei til Roma. Vi leste ut boken på flyturen men heldigvis hadde vi tatt med flere bøker.Etter en stund så vi på film i stede. Det føltes ut som om det gikk veldig fort fordi vi hadde det så koselig var med å lese og se på film.
Da vi var fremme i Roma regnat det, vi gikk med en gang for å hente bagasjen. Det var et lite stykke å gå. Bagasjen kom med jevne mellomrom. Uten for flyplassen sto det mange taxier. Nesten alle var bestillt men vi fant en litt lenger unna som kjørte oss rett til Hotellet. Hotellet heter Rome Cavalieri, the Waldorf Astoria Collection.

Her er det Italienske kartet.

I italia har de nasjonaldag andre juni og nasjonalsangen heter Fratelli d" Italia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar