mandag 15. november 2010

Dykketur ♥

Vi måtte stå opp klokka halv ni for å rekke båten. Det tar to timer å kjøre med taxi til det stedet vi skal kjøre båt fra. I går kveld bestilte vi dykketuren, en mann skulle være med for å hjelpe oss hvis vi trengte hjelp. Da vi var fremme fant vi en båt. Vi kjørte båt cirka ti minutter. Da vi var framme der vi skulle hoppe utti kledde vi på oss dykkeutstyr. Da vi hoppet ut av båten så vi mange fine fisk og koraller.  Vi så noen papegøyefisk, pinsvinfisk, klovnefisk og mange flere! Vi så også en skilpadde!! Den var veldig søt.

Her er papegøyefisken! Den synes vi er skikkelig kul.

Her er vi og skilpadden!

Vi svømte rundt i to timer og så på all den fine fisken. Da vi var ferdige svømte vi tilbake til båten og gikk oppi den og kledde av oss dykkeutstyret. Det var litt vanskelig å få det av men vi fikk det av til slutt. Vi kjørte fort tilbake. Da vi kom tilbake gikk vi til stranden og badet litt til! Det var deilig. Til slutt ville vi hjem. Vi gikk og dusjet i noen av utedusjene på stranden! Så tørket vi oss kledde på oss og dro tilbake til hotellet med en taxi.

Da vi var fremme på hotellet tok vi oss en til dusj med såpe denne gangen. Etter det la vi oss på sengen å så på tv. De hadde Disney Channel. Det som var bra var at det var engelsk tekst. 

8 kommentarer:

  1. Så kult at dere har dykket og sett skilpadder og masse kule fisk jeg savnet å høre litt om hvor store fiskene var men ellers var alt perfekt. Hilsen Ask

    SvarSlett
  2. det høres morsomt ut. kule bilder og bra skrevet.


    svrre

    SvarSlett
  3. Det der så mosomt ut!<3
    Kul blogg og bilder<33
    Hvor var dere og dykket??

    Hilsen Mathilde<33

    SvarSlett
  4. bra skrevet fordi dere bruker gode ord fine bilder dere kunne skrivet litt mer om dyrene

    sindre

    SvarSlett
  5. Høres gøyalt ut:) Fine bilder og veldig kul opplevelse:)
    Hvor var det foresten?
    Husk å skrive rett da:)

    Lisbeth

    SvarSlett
  6. Vi vet ikke helt hva det heter der men det var ikke så langt ut fra den nærmeste stranden!

    SvarSlett
  7. ASK: Fiskene var ikke så alt for store, men noen var ganske store!!hihi
    Heddie og Cassie

    SvarSlett
  8. Mmmmm.. Jeg forstår ikke helt, men det hadde vært fint om dere kunne skrevet litt om papegøyefisken eller skilpaddene

    Lykke til videre!

    SvarSlett