mandag 8. november 2010

Mini-Europe!

Vi sto opp klokken åtte og kledde på oss og gikk ned til frokosten. Vi spiste hver vår skål med coco pops og et glass apelsinjuice. Da vi hadde spist ferdig gikk viut og tok bussen vi hadde tenkt at vi skulle til en fornøyelsespark/temapark som heterMini-Europe. Der har de mange miniutgaver av flotte bygg og byer foreksempel Eifeltårnet, det skjeve tårnet i Pisa, Trimbuen og masse masse mer! Det tok en og en halv tie å kjøre med buss til Mini-Europe. Da vi var fremmegikk vi og kjøpte billeter og begynte og se på alt det spennende!
Denne synes vi var litt kuuul:


Den heter Atomium.

Denne synes vi også var litt kul.


Da en time hadde gått ble vi sultne og gikk for å spise! Vi spiste på en resturant inne i fornøyelsesparken. Vi spiste hver vår rundstykke med skinke, ost og salat. Davi var ferdige med å spise gikk vi ut igjenn og så på resten av parken! En halv time etter var vi ferdige. Vi gikk ut og tok bussen hjem!

2 kommentarer:

  1. Det så spennende ut!<3
    Dere har det sikkert fint!
    men dere må huske solkrem i de varme landene:))

    Hilsen Mattie<33 (og sherie og Iddie<33)

    SvarSlett
  2. Det så kjempekult ut! Dere er kjempe flinke til å blogge, og gjør masse spennende greier! Visste ikke at den parken ikke fantes engang, men nå skulle jeg gjerne vært der selv :) Skulle gjerne få vite litt om et av tårnene, eller denne Atomium?

    - Gabbie.

    SvarSlett