mandag 15. november 2010

Dykketur ♥

Vi måtte stå opp klokka halv ni for å rekke båten. Det tar to timer å kjøre med taxi til det stedet vi skal kjøre båt fra. I går kveld bestilte vi dykketuren, en mann skulle være med for å hjelpe oss hvis vi trengte hjelp. Da vi var fremme fant vi en båt. Vi kjørte båt cirka ti minutter. Da vi var framme der vi skulle hoppe utti kledde vi på oss dykkeutstyr. Da vi hoppet ut av båten så vi mange fine fisk og koraller.  Vi så noen papegøyefisk, pinsvinfisk, klovnefisk og mange flere! Vi så også en skilpadde!! Den var veldig søt.

Her er papegøyefisken! Den synes vi er skikkelig kul.

Her er vi og skilpadden!

Vi svømte rundt i to timer og så på all den fine fisken. Da vi var ferdige svømte vi tilbake til båten og gikk oppi den og kledde av oss dykkeutstyret. Det var litt vanskelig å få det av men vi fikk det av til slutt. Vi kjørte fort tilbake. Da vi kom tilbake gikk vi til stranden og badet litt til! Det var deilig. Til slutt ville vi hjem. Vi gikk og dusjet i noen av utedusjene på stranden! Så tørket vi oss kledde på oss og dro tilbake til hotellet med en taxi.

Da vi var fremme på hotellet tok vi oss en til dusj med såpe denne gangen. Etter det la vi oss på sengen å så på tv. De hadde Disney Channel. Det som var bra var at det var engelsk tekst. 

Colosseum!

Vi  sto opp klokka halv ti, fordi vi skulle på Colosseum. Med en gang vi hadde stått opp spiste vi. Det står mange taxier utenfor hotellet. Vi tar den første vi kommer over. Den kjører oss direkte til Colosseum. Da vi kom dit så den mye større ut enn på bilde.


Vi fikk taxisjåføren til å ta bilde av oss foran Colosseum.
Vi gikk litt rundt og så på det store og flotte bygget. Etter en stund gikk vi inn. Der var det kjempe fint
På en plakat sto det at Keiser Vespasian hadde laget de tre første etasjene og at Titus lagde den fjerde etasjen.
Colosseum ble påbygd i år søttito. Bygningen er ellipseformet, og har en lengde på 188 m, er 155 m lang og 48 m høy. Colosseum har blitt brukt til å holde gladiatorkamper.

Etter vi hadde vært å sett på Colosseum gikk vi et stykke til en Italiensk restaurant. Heddie bestilte Pasta Carbonara og Cassie bestilte Spagetti al'a Capri. Vi satt på restauranten i circa en time. Vi bestilte en taxi tilbake til hotellet.

Vi slappet litt av på senga da vi kom tilbake til hotellet. Mens vi slappet av så vi på TV. Vi kjønte ikke så mye av det de sa men det var likevel gøy.

torsdag 11. november 2010

Hotellet i Roma!

Det tok tre kvarter å kjøre til hotellet!
Her er det et bildet av hotellet og hagen :))

Vi var veldig fornøyd med hotellet! Vi sjekket inn og fikk vite hvilket rom vi skulle bo på! Så gikk vi opp på rommene vår og skiftet med en gang om til bikini. Resten av dagen koste vi oss på hotellet men vi gikk ut og på en resturant der hadde de veldig god mat!

Roma, here we come!!

God morgen! (eller natten er det vel egentlig!)
Vi måtte stå opp klokka 03.20, vi bestilte taxi med en gang til flyplassen. Så løp vi opp på rommet, hentet bagsjen og løp ned til taxien. Vi kjørte direkte til fly plassen. Vi sjkket inn bagasjen, det var litt kø. Da vi var ferdig med å sjekke spiste vi frokost. Heddie spiste Toast og Cassie spiste Sandwich. Vi gikk litt rundt i de forskjellige butikkene, det var veldig mange spenende butikker. Vi kjøpte oss litt godteri og en brus hver. Da klokka var 06.10 gikk vi for å stelle oss i kø til å kjekke inn på flyet.

Vi skal mellom lande i Amsterdam, så skal vi fly til Roma.



Vi trengte ikke å gå av på flyet i Amsterdam.
Vi  fikk et rundstykke med ost og skinke til lunsj på vei til Roma. Vi leste ut boken på flyturen men heldigvis hadde vi tatt med flere bøker.Etter en stund så vi på film i stede. Det føltes ut som om det gikk veldig fort fordi vi hadde det så koselig var med å lese og se på film.
Da vi var fremme i Roma regnat det, vi gikk med en gang for å hente bagasjen. Det var et lite stykke å gå. Bagasjen kom med jevne mellomrom. Uten for flyplassen sto det mange taxier. Nesten alle var bestillt men vi fant en litt lenger unna som kjørte oss rett til Hotellet. Hotellet heter Rome Cavalieri, the Waldorf Astoria Collection.

Her er det Italienske kartet.

I italia har de nasjonaldag andre juni og nasjonalsangen heter Fratelli d" Italia.

mandag 8. november 2010

Mini-Europe!

Vi sto opp klokken åtte og kledde på oss og gikk ned til frokosten. Vi spiste hver vår skål med coco pops og et glass apelsinjuice. Da vi hadde spist ferdig gikk viut og tok bussen vi hadde tenkt at vi skulle til en fornøyelsespark/temapark som heterMini-Europe. Der har de mange miniutgaver av flotte bygg og byer foreksempel Eifeltårnet, det skjeve tårnet i Pisa, Trimbuen og masse masse mer! Det tok en og en halv tie å kjøre med buss til Mini-Europe. Da vi var fremmegikk vi og kjøpte billeter og begynte og se på alt det spennende!
Denne synes vi var litt kuuul:


Den heter Atomium.

Denne synes vi også var litt kul.


Da en time hadde gått ble vi sultne og gikk for å spise! Vi spiste på en resturant inne i fornøyelsesparken. Vi spiste hver vår rundstykke med skinke, ost og salat. Davi var ferdige med å spise gikk vi ut igjenn og så på resten av parken! En halv time etter var vi ferdige. Vi gikk ut og tok bussen hjem!

Sjokoladespa ;)

Hei igjenn!

Det tok tre kvarter å kjøre til sjokoladespaen. Da vi kom inn luktet det nydelig sjokolade! Vi gikk til en dame som sto ve en slaks kasse og spurte om de hadde en ledig time får oss, heeeeeeeeeeldigvis var det det!!! Vi fikk beskjed om å gå inn i et rom som det sto to damer som skulle pleie oss! Heldigvis hadde vi med oss bikini fordi vi måtte skifte til bikini, også fikk vi et håndkle hver vi skulle ta rundt oss. De begynte med og ta sjokolade i annsiktene våre!
Mens vi fikk behandling fikk vi frukt med sjokolade på! (sjokoladefondy) Naaaaaaaaaaaaaammm!!!!
Etter hvert tiok de av sjokoladen og tok og smurte sjokoladepulver på nakkene våre. Etter det fikk vi badet litt for å få vekk sjokoladen. Da vi kom opp fra vannet igjenn tørket vi oss og gikk tilbake igjenn. Da vi kom tilbake la vi oss i noen sioler og fikk flytende, litt varm sjokolade utover armene og bena:
Det var en sonn sjoklade som stivnet tter en stund til å med!! Etter en stund tok de den av igjenn og til slutt fikk vi komme oppi et kjempevarmt boblebaseng! Det var veldig deilig. Da vi var ferdige med å bade var vi fersige med spaen! Vi gikk og tørket og kledde på oss og gikk ut av senteret! Der tok vi en taxi hjem. Resten av dagen var vi på hotellet og koste oss med god middag lese litt og slappe av !Til slutt var vi så slitne at vi måtte legge oss. Det hadde vært en begivenhetsrik dag!=)

fredag 5. november 2010

Turen til Stadhuis!!

Vi stod opp tidelig for å rekke alt vi skulle gjøre i dag! Først skal vi besøke Stadhuis (som ligger rett borti gata) og så skal vi på sjokoladespa. Vi gikk ned for åspise frokost, vi spiste en kjepe god frokost med croissant. Først spiste vi en croissant med skinke, ost og salat, og så spiste vi en croissant til dessert med sjokolade! Da vi hadde spist synes vi at vi hadde spist litt mye croissant for det fristet ikke med så mye mer croissant den dagen.



Da vi var ferdige med å spise gikk vi ut av hotellet for så å gå til Stadhuis. Det tok bare 5 min å gå dit.
Her er et bilde av Stadhuis:

Vi gikk inn og begynte og gå opp! Inne i selve bygget er det et hotell, og en resturant er det også der. Vi gikk oppover for å se utsikten på toppen. Vi ble ganske slitne av å gå opp alle trappene. Da vi kom opp på toppen synes vi det var veldig høyt. Vi nvar på toppe en stund, men så gikk vi ned igjenn til kafeen. Vi spiste hver vår kylling meny med ris. Set var veldig godt. Saå gikk vi ut av Stadhuis og bestilkte en taxi til der vi skulle ta sjokoladespa!

torsdag 4. november 2010

Ettermiddagen på hotellet!

Da vi kom hjem fra sjokoladefabrikken gikk vi til spisesalen og spiste en talerken med salat hver. Da vi vi hadde spist gikk vi ut litt og så på byen, vi gikk foreksempel innom Stadhuis og bestemte at vi skulkle dra dit i morgen. Da vi hadde gått og sett en stund fant vi et sted vi kunne spise middag!
Her er et bilde av restaurant vi skal på:

Vi gikk tilbake til hotellet og kledde på oss litt fine klær på grunn av at vi skulle på en fin restaurant. Så gikk vi til restauranten og bestilte mat, vi bestilte litt pomesfrites, grønnsaker og litt kjøtt. Til desert spiste vi belgiske vaffler med krem og sjokoladesaus!! Det var KJEEEEEEEEEEEEEEEMPE godt ;) Så betalte vi og gikk tilbake til hotellet. Der koste vi oss resten av kvelden med å se på litt tv (vi kjønte nesten ingen ting!!)
Det hadde vert en suuuuper dag!

tirsdag 2. november 2010

Belgia!

Belgia har monarki, kongen heter Albert II. I Belgia snakker de både Nederlandsk, Fransk og Tysk. I Belgia er de fleste katolikker, det er en type kristendom. Belgia er veldig kjent for sjokoladen sin!



Belgia ligger ved kysten, nabo landene til Belgia heter Luxenburg, Nederland og Frankrike.

mandag 1. november 2010

Tur til sjokoladefabrikken: Museum of Cocoa and Chokolate!

Vi sto opp klokken halv ti, vi tok en riktig sløv morgen. Vi tok morgenstell og gikk ned til spisesalen for å spise frokost. Vi spiste hvert vårt rundstykke, et glass juice og en bolle hver! Vi gikk opp på rommene våre og gjorde oss klare til å dra på sjokoladefabrikken som heter Museum of Cocoa and Chokolate vi. Et kvarter etter møttes vi utenfor rommene våre bestilte en taxi og gikk ut, ti minutter etter kom taxien. Det tok cirka en halv time å kjøre taxi til Museum of Cocoa and Chocolate. Da vi var fremme så det veldig lite ut men inni var det ganske stort.


Det lukta sjokolade på lang vei. Da vi gikk inn var det en mann som skulle vise oss rundt, det var mange forskjellige sjokolader der inne som vi kunne smake på.

Men uheldigvis fikk Cassie vondt i magen av all sjokoladen. Vi fikk også lage vår egen sjokolade, og se på hvordan de lagde sjokoladen. Etter en stund ble Cassandra bedre i magen (heldigvis)!!

Når vi hadde gått rundt i på fabrikken i to timer var omvisningen ferdig. Vi gikk ut og tok en taxi hjem til hotellet.
Det hadde vært en fantastisk tur!

Hotellet=)

Etter en halv time kom vi fram til hotellet.
Her er et bilde av et av rommene våre!

Vi ble veldig fornøyde!! Nå skal vi legge oss for å sove men i morgen skal vi besøke en sjokoladefabrikk som heter Museum of Cocoa and Chocolat. Det var ikke noe vanskelig å sove på grunn av de har samme tidssone som oss! God natt.