mandag 13. desember 2010

I stallen! ♥

Etter vi hadde spist frokost på gården gikk vi og mokket i stallen, etter vi hadde møkket striglett vi og salte på en hest hver. Vi red en lang tur, vi red høyt opp på et fjell og der så vi hele bygda. Cassie hadde en helt hvit hest den het Lumehelvis(det betyr Snøfnugg) og typen heter Døla, den andre Cassie passa på var mørkebrun og heter sokolaad(det betyr Sjokolade). Heddie passet på en lys aktig brun  hest som heter Ari og er en Araber og den andre var mørkbrun og heter Ronja og er en Islandshets. Denne turen red Cassie på sokolaad og Heddie red på Ronja.

Da vi kom tilbake måtte vi sale av hestene og sale på de andre hestene vi passet på, vi red akkuratt den samme veien. Ari var en spranghest mens de andre var turhester.

Da vi var åppå fjellet spiste vi lunsj. Da vi var på vei ned møtte vi en elg så vi måtte ri tilbake å ri omvei. Da vi var tilbake i stallen salte vi av og leide vi hestene ut på beite. Og la høy og tørfor i boksene.

Det hadde vert en fin dag med hestene men på en mårte var det endelig litt viling. Før vi la oss på senga tøyde vi ut så vi ikke skule bli så støl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar